TransIP API testomgeving

Misschien zijn jullie er al mee bezig zijn, maar ik zat te denken aan een (openbare) testomgeving van de TransIP API. Met name voor domeinnamen en voor de VPS-service kan dit erg handig zijn. Zo hoeven er geen echte domeinen geregistreerd te worden. Dat kan door met een aantal vooraf vastgestelde domeinnamen een bepaald resultaat terug te geven (bijvoorbeeld example.org = free, example.com = notfree, etc.).

En voor PHP devs is het superhandig als de code via Github/Composer beschikbaar is. En daar kan ik jullie een beetje bij helpen.

In composer.json moet het volgende geplaatst worden:

{
    "repositories": [
        {
            "type": "package",
            "package": {
                "name": "transip/api",
                "version": "5.6",
                "dist": {
                    "url": "https://api.transip.nl/downloads/transapi_transip.nl_v5_6.tar.gz",
                    "type": "tar"
                "autoload": {
                    "classmap": ["Transip/"]