/ Daily back-ups

Voor BladeVPS PureSSD

/ Daily back-ups

Wij maken van elke BladeVPS automatisch iedere vier uur een gratis back-up. Met deze negen back-upplekken kun je dus ongeveer één dag terug in de tijd. In het controlepaneel zet je met één klik een back-up terug op je BladeVPS. Deze back-ups worden opgeslagen op een andere server in dezelfde availability-zone als je VPS.

/ Weekly back-ups

Daarnaast maken we elke week een extra back-up, waarmee je in totaal tot vijf weken terug kunt. Ook deze back-ups zet je gemakkelijk terug via het controlepaneel. Het is uiteraard ook mogelijk om via de TransIP API een back-up te herstellen.

/ Offsite back-ups

Met de offsite back-ups worden jouw back-ups tevens geografisch gescheiden van je VPS. Je bestaande VPS back-ups worden automatisch opgeslagen in een andere availability-zone.

/ Wat onze klanten zeggen

Hans Schollaardt

“Goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende support. Verdient een absolute aanbeveling!”
9

732 reviews

A&J Services

“Al jaren klant bij TransIP. Service goed en mede- werkers zeer klantvriendelijk. Snelle response, zelfs op momenten dat je het niet verwacht”
TransIP
8

766 reviews

Daily Coffie

Ik ben tevreden over TransIP. Met name de snelle reactie op mijn vragen en goede service maakt dat ik TransIP aan iedereen aanbeveel.
8

390 reviews