/ Veilig en secure met
Firewall voor BladeVPS.

/ Safe from the start.

Met de gratis VPS-Firewall bepaal jij zelf welke poorten op je VPS openstaan voor inkomend verkeer. Verkeer naar andere poorten wordt automatisch tegengehouden en komt dus nooit aan op jouw server. Schakel VPS-Firewall automatisch in voor al je nieuwe VPS’en en je bent safe from the start.

/ Gemakkelijke UI.

De VPS-Firewall beheer je gemakkelijk vanuit je controlepaneel. Standaard is jouw firewall uitgeschakeld, maar met één druk op de knop beveilig je jouw VPS door alleen gewenste poorten te openen voor inkomend verkeer. Een extra beveiligingslaag voeg je toe door deze poorten enkel te openen voor specifieke IP-adressen of -ranges.

/ Automatische configuratie.

Op basis van jouw operating system worden de meestgebruikte poorten geopend. Bijvoorbeeld poorten 80 en 443 voor HTTP(S), poort 22 voor SSH of poort 3389 voor Remote Desktop. Uiteraard is het ook mogelijk om handmatig of op basis van jouw gewenste applicatie bepaalde poorten te openen.

/ Ontdek wat TransIP-gebruikers over ons vertellen:

Hans Schollaardt

“Goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende support. Verdient een absolute aanbeveling!”
9

732 reviews

A&J Services

“Al jaren klant bij TransIP. Service goed en mede- werkers zeer klantvriendelijk. Snelle response, zelfs op momenten dat je het niet verwacht”
TransIP
8

766 reviews

Daily Coffie

Ik ben tevreden over TransIP. Met name de snelle reactie op mijn vragen en goede service maakt dat ik TransIP aan iedereen aanbeveel.
8

390 reviews

/ Hulp nodig?

In onze uitgebreide Knowledge Base vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen.