Welcome to transip.be - the Belgian version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven

allaboutthemusic.be  allaboutthemusic.be|

Check direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Domeinnaam checken

Domeinnaam checken? Jouw domein check je binnen enkele seconden in de domeinchecker hierboven. Vul simpelweg jouw gewenste naam in en de check start vanzelf. Je kan een domeinnaam checken met óf zonder een zogenaamde domeinextesie. Of het nu gaat om een .be domeinnaam, een .org domein, of één van de meer dan 450+ andere domeinnaam extensies die kan registreren bij TransIP: voor elke domeinnaam is een domeincheck letterlijk in één klik gedaan.

Hoe gebruik ik de domeinchecker?

Vul je gewenste domeinnaam in in het tekstvak. De domeinchecker geeft direct een resultaat. De knop die voor jouw domeinnaam verschijnt geeft aan welke mogelijkheid je hebt. Bijvoorbeeld:
 

Kies: Deze knop geeft aan dat jouw domeinnaam nog vrij is voor registratie. Met de knop 'Kies' selecteer je de domeinnaam en plaats je hem in je winkelwagen zodat je spoedig met je domeinnaam aan de slag kan.

Verhuizen: Je kan het domein verhuizen indien jij de eigenaar van het domein bent. Voor veel domeinextensies heb je hiervoor de zogenaamde verhuiscode of autorisatiecode nodig. Ben je niet de eigenaar van het domein? Helaas. Dan is het domein niet meer vrij voor registratie. Je kan proberen de huidige eigenaar te contacteren om het domein over te nemen.

Bezet: De domeinnaam heeft een bijzondere status. Denk bijvoorbeeld aan een domein dat handmatig door ons verhuisd kan worden zoals de .FR-extensie. Of de huidige eigenaar heeft een Transfer Lock ingeschakeld. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met onze supportafdeling.

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat je standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de uitgebreide Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base