Feature Request overzicht

Feature request

Staging optie

Hallo,

Ik zou graag een idee willen delen. Namelijk een functie inbouwen in het controlepaneel om een staging systeem neer te kunnen zetten voor WordPress websites. Voorbeeld: Ik heb een website; mijnwebsite.nl. Wanneer ik hier aanpassingen aan maak, is dit direct zichtbaar op de live omgeving, en zo zou dus ook bijvoorbeeld een plug-in mijn website onbruikbaar kunnen maken wanneer er iets mis is met een update bijvoorbeeld. Dat wil je niet dat gebeurt.

Het is dan ook heel handig om een staging site te hebben. Zoals; staging.mijnwebsite.nl Hierdoor kan ik mijn website gewoon laten draaien op mijnwebsite.nl, en voer ik wijzigingen, updates en dergelijke eerst door op staging.mijnwebsite.nl. Hierdoor kan ik zaken wijzigen, en hebben mijn bezoekers hier geen last van. Heel handig dus.

Op dit moment kan men dit handmatig doen, of via een Plug-in in WordPress. Maar als dit een systeem zou kunnen zijn dat in het Controlepaneel van TransIp is ingebouwd, zou dat super fijn zijn. Mening hosting providers hebben een soort systeem al. En ik zou het heel fijn vinden als TransIp het ook zou aanbieden.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op