[Geïmplementeerd] API : alleen technisch of administratief contact kunnen wijzigen

De mogelijkheid om via de API alleen het technisch en/of het administratief contact aan te kunnen passen. Zonder ook de houder/registrant-gegevens opnieuw mee te moeten sturen (waardoor het lijkt alsof er een houderwijziging heeft plaatsgevonden).

26-02-2020: Wij hebben een nieuwe REST-API gelanceerd waarin deze mogelijkheid is opgenomen, zie https://api.transip.nl/rest/docs.html#domains-contacts-put en https://github.com/transip/restapi-php-library/blob/master/src/Repository/Domain/ContactRepository.php