Feature Request overzicht

Feature request

Één verzamelfactuur per maand ontvangen

Ik ontvang soms meerdere facturen per maand voor mijn webhostingpakketten en mijn VPS.

Dit is voor mij iets te veel van het goede. Ik zou daarom graag één keer per maand een verzamelfactuur willen ontvangen van deze diensten.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
cgellings 13 juni 2019 (#3204)

Gezien de betalings termijn is het bijzonder onhandig meerdere facturen per maand te ontvangen. Het zou inderdaad handiger zijn als facturen geconsolideerd kunnen worden.

0
anonymousfeature 7 juni 2019 (#3170)

Ik mis deze feature enorm. Wij ontvangen ook graag voor onze verschillende accounts één verzamelfactuur per maand. Nu ontvangen we elke maand twee facturen op de 1e en 15e. We zien liever dat dit gelijk wordt getrokken, dat betekend minder administratief werk voor TransIP en voor de klanten van TransIP en meer overzicht. Het zou een optie moeten zijn in het controle paneel. Wil je op twee momenten per maand een factuur of op één moment.

Het is gemakkelijk om die periodes gelijk te trekken. De eerste keer factureer je iets meer of minder over een halve periode om vervolgend het liefst per kalendermaand alles op één factuur te krijgen.

0
tweakp 22 mei 2019 (#3113)

Ja graag doorvoeren maandelijikse factuur. Onze administratie vindt dit erg storend werken helemaal in zaken die we moeten doorfactureren.

0
tulipoil 16 april 2019 (#2954)

Graag dit zou voor ons ook administratieve handelingen schelen.

met vriendelijke groet, Eduard Gerritsen

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op