Welcome to transip.be - the Belgian version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven

Microsoft Essentials

Voor BladeVPS PureSSD

De belangrijkste software
direct beschikbaar

Microsoft Essentials zijn de meestgevraagde Microsoftlicenties voor jouw Windows-VPS. Na bestelling zijn de benodigde license keys en ISO’s direct beschikbaar in het controlepaneel.

Office

Voor elke gebruiker van Microsoft Office heb je een licentie nodig. Daarnaast heb je voor elke Officegebruiker ook een remote-desktoplicentie nodig. 

2016 Standard € 16,50 p.m.
Prijs per gebruiker
2016 Professional € 22,- p.m.
Prijs per gebruiker

Remote Desktop Services

Bij elke Windows Server-installatie krijg je twee remote-desktopgebruikers. Het is mogelijk om extra remote-desktopgebruikers te licenseren. 

SQL

Voor MSSQL heb je de keuze uit drie verschillende versies: Web, Standard en Enterprise. Voor elke MSSQL-versie geldt een minimum van vier cores.    

Web € 11,- p.m.
Prijs per 2 cores
Standard € 175,- p.m.
Prijs per 2 cores
Enterprise € 650,- p.m.
Prijs per 2 cores

Eigen licenties gebruiken

In bepaalde gevallen is het mogelijk om jouw eigen licenties te gebruiken op ons platform door deze in te brengen via License Mobility through software assurance.

License Mobility aanvragen

Exchange

Met Exchange maak je van je Windows-VPS een e-mailserver voor jouw medewerkers. Exchange wordt net als Office per gebruiker gelicenseerd. 

2016 Standard € 2,75 p.m.
Prijs per gebruiker
2016 Enterprise € 4,50 p.m.
Prijs per gebruiker