Ik wil inloggen in de TransIP webmail

Wanneer je een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket gebruikt, kun je naar wens e-mailadressen aanmaken.

Met de TransIP webmail beschik je over een overzichtelijke omgeving om je e-mails te versturen en te lezen. Je kunt de TransIP webmail bereiken door naar https://transip.email te gaan.

TransIP webmail

Log hier in met je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord om direct je e-mails te benaderen.

Ben je het wachtwoord van je e-mailadres kwijt? In het artikel 'Ik wil het wachtwoord van mijn e-mailadres wijzigen' leggen we uit hoe je het wachtwoord van je e-mailadres herstelt.

In het artikel 'Hoe maak ik gebruik van de TransIP webmail?' vind je meer informatie over de mogelijkheden van de TransIP webmail.

Wil je liever je e-mailadres met een mailprogramma zoals Outlook of Thunderbird gebruiken? Een overzicht met handleidingen voor het gebruik van onder andere deze mailprogramma's vind je terug in het artikel 'Ik wil mijn e-mailadres instellen'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 10 augustus 2018 (#1736)

@odgboekingen

Om het wachtwoord van je e-mailadres via de webmail te wijzigen, ga je hierin rechtsboven naar 'Settings / Instellingen'. Daarna klik je aan de linkerkant op 'Password / Wachtwoord' om het wachtwoord aan te passen :-)

0
odgboekingen 10 augustus 2018 (#1735)

hoe wijzig ik mijn webmail wachtwoord.

0
Nick Brouwer Admin 7 februari 2018 (#719)

@kfmauser

In de handleidingen over het instellen van e-mail worden vrijwel altijd de e-mailadressen en bijbehorende accounts, wachtwoorden en gebruikersnamen bedoeld, tenzij anders aangegeven.

Als je jouw e-mailadres in Gmail wilt instellen, dan hoef je niet bij de TransIP webmail te zoeken ;-) Ik raad je juist aan om dit artikel te gebruiken om jouw e-mailadres via Gmail in te stellen.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan raad ik je aan onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken met de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

0
kfmauser 7 februari 2018 (#717)

Er wordt in de diverse handleidingen gesproken over email adressen, accounts, wachtworden en gebruikersnamen. Welke worden daarmee bedoeld? Van gmail of van transip? Ik ben uren bezig, maar krijg mijn web email adres niet in email (gmail) toegevoegd. Ik doe alles vlgs instructie. De foutboodschap is steeds "geen POP3 toegang.

0
Nick Brouwer Admin 18 december 2017 (#515)

@henkie73

Dat is zeker mogelijk! Je voegt dan het volgende DNS record toe aan je domeinnaam:

• Naam: webmail
  • Type: CNAME
  • Waarde: transip.email. <-- Vergeet de afsluitende punt niet, deze is vereist.

Wanneer je dan webmail.je_domein.nl bezoekt, zul je ook op de webmail uitkomen!

Hou er wel rekening mee dat het tot maximaal 24 uur kan duren voordat wijzigingen van DNS instellingen wereldwijd zijn doorgevoerd. Dit is in verband met de wijze waarop externe systemen dit verwerken. Hierop hebben wij helaas geen invloed. Overigens zie je de wijzigingen wel al ruim binnen 24 uur.

1
henkie73 16 december 2017 (#509)

is het ook mogelijk om via deze manier in te loggen via http://webmail.je_domein.nl in plaats van https://transip.email/ te moeten gebruiken

gr. henk

0
Beau Huisman Admin 3 november 2017 (#294)

@tjof Als je het wachtwoord nog weet, en dus kan inloggen, kan je het wachtwoord van jouw e-mailadres wijzigen in de webmail zelf. Ga hiervoor naar de instellingen en het tabblad Wachtwoord.

Mocht je het wachtwoord niet meer weten kan je deze wijzigen in het controlepaneel bij Domein & Hosting. Ga vervolgens naar Jouw e-mail beheren > E-mailboxen > het betreffende e-mailadres.

tjof 3 november 2017 (#293)

hoe wachtwoord webmail te wijzigen ??