Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Hoe kan ik mijn facturen betalen?

We bieden bij TransIP verschillende standaardbetaalmethoden aan, afhankelijk van het portaal waarbij je je account hebt aangemaakt. We hebben deze portalen:

Als je een account hebt aangemaakt via transip.be, kun je kiezen voor deze betaalmethoden:

  • Mister Cash
  • SofortBanking
  • PayPal
  • Creditcard

Voor diensten die reeds bij TransIP actief zijn kan je de betalingsvoorkeur in je account wijzigen via je controlepaneel. Dit kan onder 'Mijn Account' en dan 'Gegevens'.

betaalmethoden belgië

Mister Cash

Wanneer je gebruik maakt van Mister Cash, kun je je facturen rechtstreeks voldoen in je controlepaneel.

SofortBanking

Wanneer je gebruik maakt van SofortBanking kun je je facturen rechtstreeks voldoen in je controlepaneel.

PayPal

Als je PayPal hebt ingesteld als de standaard betaalmethode voor je account, zul je de eerste keer een handmatige betaling met PayPal via het controlepaneel moeten doen. Daarna zullen afschrijvingen automatisch verlopen op de 2e en 16e van de maand.

Creditcard

Als je een creditcard hebt toegevoegd aan je account, zul je de eerste keer een handmatige betaling met je creditcard via het controlepaneel moeten doen. Daarna zullen afschrijvingen automatisch verlopen op de 2e en 16e van de maand.In dit artikel hebben we uitgelegd welke betaalmethoden je kunt gebruiken als je een account hebt gemaakt via transip.be.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'.

Heb je ook een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
rvdborgt 15 april 2021 (#5641)

@Nick Brouwer, wanneer wordt automatische incasso vanuit België mogelijk? Automatische incasso vanaf Nederlandse rekeningen is al mogelijk. Aangezien er al jaren maar 1 soort automatische incasso meer is, de Europese, kan het toch niet zo moeilijk zijn om die voor alle landen in de EU te implementeren? Bovendien is het ook al een paar jaar een Europese verplichting om elke IBAN uit de EU (en nog een paar landen) te accepteren, zie PSD2. Ik zou dus denken dat die "feature request" vrij dringend is.

1
makkel1 7 januari 2021 (#5206)

Zou een link kunnen gemaakt worden voor de bankcontact app met QR code? Graag ook verschillende betalingstermijnen kunnen selecteren zoals 3maandelijks, jaarlijks,..

0
dbuys 21 december 2020 (#5150)

Beste, ik heb (voorlopig) mister cash aangeduid als betaalmethode. In uw artikel 563 staat dat ik dan mijn facturen rechtstreeks kan betalen in mijn controlepaneel. Moet ik dan maandelijks zelf de verrichting nog doen? Iets aanklikken? of gebeurt het automatisch? Moet ik maandelijks nog zelf bevestigen? Enfin, hoe werkt dat?

0
bave 20 november 2019 (#3809)

Ik zou heel graag de mogelijkheid hebben om via QR code te betalen - en dan liefst nog per jaar ipv per maand.

0
Nick Brouwer Admin 6 april 2018 (#1074)

@jieltg

Op dit moment is het nog niet mogelijk om via doorlopende opdracht facturen in België te voldoen. We zijn wel de mogelijkheden hiertoe aan het onderzoeken.

Hier is tevens een Feature Request voor ingeschoten, welke je hier kunt terugvinden.

Ik raad je aan om deze Feature Request een like te geven. Hoe meer likes het Feature Request ontvangt, hoe groter de kans dat dit op de roadmap van onze developers terecht komt!

0
jieltg 6 april 2018 (#1073)

Hoe kan dit via doorlopende opdracht? mvg

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op