Welcome to transip.be - the Belgian version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven

allaboutthemusic.be  allaboutthemusic.be|

Check direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Realtime Domeinregistratie

Domeinregistratie is je eerste stap naar een eigen identiteit op internet. En vanaf het moment van domeinregistratie is de domeinnaam uitsluitend voor jou gereserveerd. Jouw domeinregistratie is daarmee meteen uniek en beschermd. Doordat TransIP direct aangesloten is bij de uitgevende partijen van bijvoorbeeld .be, .eu en .org domeinnamen, ben je ervan verzekerd dat wij altijd meteen jouw domeinnaam registreren!

Domeinregistratie en een domeinextensie

Domeinnaam registratie is altijd een combinatie van een unieke domeinnaam en een domeinnaam extensie. Een domeinextensie wordt ook wel het Top Level Domein (TLD) genoemd. Registreer je bijvoorbeeld een .be domein, dan kan het verstandig zijn ook de .com domeinextensie te registreren. Het is ook zinvol om kleine variaties op je unieke naam te registreren. Zo ben je ervan verzekerd dat registratie door een ander - een concurrent bijvoorbeeld - niet tot misverstanden leidt. Check direct of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is!

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat je standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de uitgebreide Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base