Welcome to transip.be - the Belgian version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven

allaboutthemusic.be  allaboutthemusic.be|

Registreer direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Domeinnaam kopen

Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij TransIP koop je snel, simpel en goedkoop jouw gewenste domeinnaam. De meeste van onze domeinextensies kosten maar een paar euro per jaar. Hoe registreer je jouw gewenst domein? Heel gemakkelijk. Je vult jouw gewenste domeinnaam in de domeinchecker en je ziet meteen of hij nog beschikbaar is voor registratie. Zie je de knop 'Verhuizen' of 'Interne Pull' verschijnen? Je domein is dan helaas niet beschikbaar voor registratie, maar alleen nog te verhuizen door de huidige eigenaar.

.be
Per jaar:€ 6,99*
.eu
Per jaar:€ 7,99*
.com
Per jaar:€ 8,99*

Creatief bij een bezette domeinnaam

Heb je een geweldig idee voor een goede naam, maar is deze al bezet? Dan wordt het tijd om creatief te zijn. Wellicht is er wel een extensie die precies aansluit op jouw wens. Wil je bijvoorbeeld een domeinnaam voor jouw sportvereniging? Denk dan vooral aan de .club extensie. Of wil je jouw fotografie-portfolio online laten zien? Dan kun je denken aan de .photography extensie. Je kan zelfs middels een zogenaamde domeinhack de extensie onderdeel van je naam maken. Denk bijvoorbeeld aan youtu.be of itun.es! Zo kan je op originele wijze toch nog jouw gewenste domeinnaam kopen.

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat je standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de uitgebreide Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base