[Geïmplementeerd] Wildcard Lets Encrypt op HA-IP Pro

Lets Encrypt kan het sinds begin dit jaar: https://community.letsencrypt.org/t/certbot-0-22-0-release-with-acmev2-and-wildcard-support/55061

De concurrentie heeft het ook sinds vandaag: https://blog.digitalocean.com/introducing-load-balancer-upgrades/

Dus - als ik example.org aan m'n HA-IP Pro koppel wil ik ook automatische SSL op alle onderliggende subs kunnen instellen graag.

======================

TransIP: Deze feature is geïmplementeerd in december 2019

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
3ws 5 november 2019 (#3739)

Of eigen certificaten via een zelf gekozen/eerder gekocht exemplaar te uploaden.

0
sgiebels 15 januari 2019 (#2507)

@Matthijs van Beek,

Let's Encrypt certificaten kunnen nu aangemaakt worden via DNS authenticatie, hiervoor dient (geautomatiseerd) een DNS TXT record aangepast te worden. Dit zou uitstekend gecombineerd kunnen worden met de TransIP API. Er is al iemand die code die hiervoor de API gebruikt op github heeft gezet, maar ik zie liever code van TransIP zelf, omdat kwaadaardige code mogelijk domeinennamen kan stelen en kostenplichtige diensten kan afsluiten...

Ik zou dan wel graag de API-key willen kunnen limiteren tot alleen DNS aanpassingen, zoals beschreven in dit idee en het commentaar erop: https://www.transip.nl/knowledgebase/idee/1117-api-sleutel-met-beperkte-toegang/

mvg Sebastiaan

0
Matthijs van Beek Admin 7 december 2018 (#2350)

Wij kunnen nog geen concrete datum aangeven, maar het streven is om Wildcard Let's Encrypt-certificates voor HA-IP in 2019 toe te voegen.