uitbreiding op beschikbare diensten bij een VPS

Het zou fijn zijn als jullie een dienst als optie hebben zoals bijv. open VPN. Zodat dit gewoon bij Transip afgenomen kan worden.

Als aanvulling zou ook een web advanced filewall een gewenste add-on zijn. Waar je alle firewall settings in kan zetten en forwarders kan instellen.

In tijden dat iedereen veiligheid vooraan heeft staan zijn dit 2 zeer gewenste diensten.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
dvandriel 9 februari 2020 (#4060)

Zou erg fijn zijn om een Lan to Lan VPN verbinding te kunnen maken tussen een lokale router (Draytek, Cisco etc) en de VPS server.