Hosting voor statische websites

Snelle hosting, zonder overbodige toestanden. Geen databases nodig, geen php. Gewoon statische html, that's it.

Builders zoals Jekyll, Hexo, Hugo, worden steeds populairder. Platformen zoals Github en Gitlab bieden hier gratis hosting voor aan, zelfs in combinatie met wat DevOps spul.

Dat moet TransIP beter kunnen lijkt me.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
graficon 12 september 2019 (#3520)

als je in de index.php het volgende zet dan kan je een statische site gebruiken:

<?php header("Location: index.html"); ?>

Ik doe het zelf ook.

0
briantimp 17 februari 2019 (#2714)

Ik sluit mij hierbij aan. Zoals Bunq de financiƫle dienstverlening benaderd met hun tech en vernieuwingen zou het mooi zijn dat Transip zich ook gaat onderscheiden.

0
bliekp 14 december 2018 (#2385)

Eens! Voeg dan gelijk docker containers / kubernetes toe ofzo voor de power-users als optie pakket!

0
jdrenth 26 mei 2018 (#1337)

Top idee! Wellicht een optie om bij een regulier hosting pakket PHP en MySQL gewoon uit te kunnen zetten, en daarvoor SSH aan te bieden voor het gebruik van git en Jekyll.

Verras ons TransIP!