RouterOS (MikroTik) als VPS OS

Ik zou heel graag de Cloud Core Router (CCR) van MikroTik als VPS willen hebben bij TransIP. Zouden jullie dat kunnen overwegen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
mschrijvershof 25 juli 2021 (#6253)

Of een andre mogelijkheid om je zakelijke netwerk middels een site tot site VPN te koppelen.

0
sszbv 5 november 2019 (#3745)

Het gaat om Cloud Hosted Router (RouterOS).

0
stelonld 31 mei 2019 (#3135)

Dit zou inderdaad ideaal zijn, ik probeer mijn core netwerk te verhuizen naar de cloud bestaande uit PFSense voor IPS en mikrotik voor Routing, etc.

0
rick164 4 mei 2018 (#1212)

Zie dit ook heel graag beschikaar als VPS, Mikrotik zelf biedt al kant en klare images aan in diverse formaten onder het kopje "Cloud Hosted Router":

https://mikrotik.com/download

Aanvullende documentatie:

https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:CHR