Api record aanpassing

Bij de API liepen we tegen een probleem aan.

Voorbeeld: Als er bij een domein 2 TXT records staan, dan kan je deze achteraf via de API niet meer aanpassen.

Je krijgt de melding: {"error":"Multiple matches found for DNS entry \'@ 3600 TXT\'"}'

Zou het een idee zijn om in de call met de aanpassing, het oude record mee te sturen? Dit aangezien elk record uniek zou moeten zijn (combinatie van: naam, expire, type en content)

Het gaat om: https://api.transip.nl/rest/docs.html#domains-dns-patch

curl -X PATCH \ -H "Content-Type: application/json" \ -H "Authorization: Bearer [your JSON web token]" \ -d ' { "olddnsEntry" { "name": "@", "expire": 3600, "type": "TXT", "content": "MS=12345" }, "dnsEntry": { "name": "@", "expire": 3600, "type": "TXT", "content": "MS=54321" } } ' \ "https://api.transip.nl/v6/domains/example.com/dns"

Zodoende weten jullie om welke wijziging het gaat.

We horen graag.