HA-IP Pro: Let's encrypt voor domeinen die extern ingekocht worde

Wij maken momenteel gebruik van een HA-IP Pro opstelling, waarbij we graag de SSL afhandeling willen maken op de load balancing. Momenteel kan dat alleen voor domeinen die bij jullie bekend zijn in het account.

Wij kopen onze domeinen rechtstreeks in bij een provider. Deze verwijzen wel allemaal naar het HA-IP pro. Daarop willen we dus ook een SSL certificaat kunnen aanvragen via de API van Let's Encrypt.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
timonbos 21 april 2021 (#5692)

Wij ook! @Transip: Let's Encrypt op die load balancer oid moet toch niet zo moeilijk zijn?

1
newmatter 9 april 2021 (#5572)

In mijn geval gaat het zelfs om domeinen die wel bij TransIP maar in een ander account geregistreerd zijn. Graag mogelijk maken dat deze ook als 'custom' domein kunnen worden toegevoegd

1
randriese 20 september 2020 (#4844)

Is hier al een update voor beschikbaar? Wij zitten met eenzelfde situatie waar enkele klanten eigen domeinnamen inbrengt.