[Geïmplementeerd] STACK met SFTP of API access

Een idee is misschien om STACK ook toegankelijk te maken voor applicaties? Zoals een API waarbij je op een REST-full manier toegang hebt tot bepaalde folders/shares. Of via SFTP een "open" netwerkschijf hebt, waarbij je gebruikers kan toevoegen en toegang verleent tot bepaalde folders. Kan handig zijn als je bijvoorbeeld met meerdere tegelijk werkt aan dezelfde files en deze wilt delen over een netwerkschijf (stack).

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Felix Smit Admin 8 februari 2022 (#7520)

@robinschool, @dkmpbrt, @cliffie100 dit is een link naar de documentatie van de RESTful API voor STACK. Zijn jullie daarmee geholpen?

0
alberthendriks 4 januari 2020 (#3929)

Is het een tussenoplossing om een sftp server te installeren op de vps waar de stack disk is gemount?

0
nyanime 14 november 2019 (#3785)

Volgens mij is bestaat er wel een soort API maar kan je die alleen gebruiken als je dus ingelogd bent via de webinterface. Zo is er bv. example.stackstorage.com/api/cutcopy, voor als je bestand file.zip in folder myfolder wilt verplaatsen naar de hoofdmap: [{"all":false,"move":true,"source":"/myfolder/file.zip","destination":"//file.zip","query":""}].

0
cliffie100 8 augustus 2019 (#3388)

De toevoeging van API's zou een hele nuttige zijn. In huidige tijdperk onmisbaar.

1
dkmpbrt 25 maart 2019 (#2881)

Ik vind dit een super idee en zou dit dus ook graag zo snel mogelijk zien om deze feature te kunnen gebruiken