[Geïmplementeerd] Ondersteuning voor NAPTR DNS records

Graag zou ik de mogelijkheid zien om NAPTR records aan te maken in de DNS configuratie. Op dit moment ontbreekt dit type in de dropdown. https://en.wikipedia.org/wiki/NAPTR_record

===========================

Update van TransIP:

De ondersteuning van NAPTR records is eind juni 2021 toegevoegd. Je kunt dergelijke records nu voor je domeinnamen aanmaken, mits je de TransIP nameservers gebruikt. Zie dit artikel voor meer informatie.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
vechtdalcollege 26 september 2019 (#3558)

We gebruiken nu VDX , is zelfs een dochteronderneming van Transip.....

0
oodsupport 26 september 2019 (#3557)

@vechtdalcollege, Ik zag uw naprt verzoek op transip. Welke dns provider gebruikt u op dit moment voor naptr ? Alvast bedankt. H. vd Veen www.gsf.nl

0
oodsupport 26 september 2019 (#3556)

Gezien veel instellingen overgaan op het Eduroam netwerk lijkt mij een goede reden om dit aan te bieden. https://www.eduroam.nl

vechtdalcollege 19 april 2019 (#2977)

Ja dit zoek ik