Kan ik een ander OS installeren op een pre-installed installatie van DirectAdmin, Plesk of cPanel?

Onze pre-installed installaties van DirectAdmin, Plesk en cPanel worden altijd geïnstalleerd in combinatie met AlmaLinux (recentste versie).

Hoewel deze controlepanels ook ondersteund worden op andere OS-en is het niet mogelijk om het onderliggende OS aan te passen door bijvoorbeeld een installatie van dat OS. Wanneer je dus bijvoorbeeld een pre-installed DirectAdmin installatie hebt draaien en wilt dit op Ubuntu draaien dan is dit niet mogelijk door 'Herinstalleer OS' te gebruiken in het controlepaneel. Dit zal de huidige installatie overschrijven met een kale Ubuntu-installatie en DirectAdmin en de bijbehorende licentie zal dan verdwijnen.