[Geïmplementeerd] Facturen ophalen via API

Hi,

Wanneer komt er in de API beschikbaar dat ik de details van de facturen kan ophalen en de pdf versie ook daar kan downloaden? Dit zou ontzettend helpen zodat ik de facturen direct in mijn administratie kan inladen. Dat scheelt mij heel veel tijd per maand.

TransIP 26-02-2020: Wij hebben deze week een nieuwe REST-API gelanceerd waarin het mogelijk is alle facturen op te halen, een individuele factuur te bekijken, en een PDF van een factuur op te halen, zie https://api.transip.nl/rest/docs.html#account en https://github.com/transip/restapi-php-library/blob/master/src/Repository/InvoiceRepository.php

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
3ws 5 november 2019 (#3740)

Dit is een mooi idee!

0
anonymousfeature 7 juni 2019 (#3172)

+1 en naast PDF ook direct mogelijkheid om de UBL (XML) versie te downloaden via de API. Dat is namelijk een machine readable format. Zie: https://www.transip.nl/knowledgebase/idee/611-ubl-facturatie/.