[Geïmplementeerd] Wildcard Lets Encrypt certificaten

Het is goed dat jullie gratis Let's encrypt aanbieden naast de betaalde comodo certificaten. Echter, als ik een wildcard certificaat zou willen kan dat alleen met een betaalde comodo certificaat.

Nu is het sinds enige tijd ook mogelijk om wildcard certificaten aan te vragen bij Lets Encrypt. Zie hiervoor het community artikel ACME v2 and Wildcard Certificate Support is Live.

Ik hoop dat dit snel aangeboden kan worden.

===========================

Deze feature is begin juni 2019 toegevoegd. Wanneer je Let's Encrypt via je controlepaneel activeert dan betreft dit standaard altijd een Wildcard-certificaat zodat deze ook voor de subdomeinen op je webhostingpakket gebruikt kan worden. Zie dit artikel voor meer informatie.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
bartmfn 14 januari 2024 (#10640)

Oesje. De link naar dat artikel werkt niet meer. Help?

0
Bas van Ooijen Admin 18 november 2019 (#3804)

@liv2day

Dat klopt inderdaad. Sinds begin juni 2019 bieden we een Wildcard-certificaat aan als je Let's Encrypt via je controlepaneel activeert voor een webhostingpakket zodat je dit certificaat ook voor subdomeinen kunt gebruiken.

0
liv2day 15 november 2019 (#3788)

Dit is al live toch?

0
Matthijs van Beek Admin 20 mei 2019 (#3104)

Een exacte datum kunnen wij nog niet geven, maar deze feature gaan wij zeker implementeren!

4
sgiebels 15 januari 2019 (#2506)

Hallo xvilo,

Let's Encrypt certificaten kunnen nu aangemaakt worden via DNS authenticatie: https://certbot.eff.org/docs/using.html#dns-pluginshttps://community.letsencrypt.org/t/required-ports-to-run-lets-encrypt/36101

You can use the DNS-01 challenge method to perform validations without allowing inbound connections. This involves making a requested change to your DNS zones, which some Let’s Encrypt clients can do automatically for some DNS providers.

Hiervoor dient (geautomatiseerd) een DNS TXT record aangepast te worden. Dit zou uitstekend gecombineerd kunnen worden met de API. Er is al iemand die code hiervoor op github heeft gezet, maar ik zou dan wel graag de API-key willen kunnen limiteren tot alleen DNS aanpassingen, zoals beschreven in dit idee: https://www.transip.nl/knowledgebase/idee/1117-api-sleutel-met-beperkte-toegang/

Als je het bovenstaande ook een goed idee vindt, 'like' het dan en stem er op.