Meer toegestane tekens voor STACK

Bestanden met een ? of / of | in de naam worden nu niet mee gesynchroniseerd. Erg lastig, omdat bij sommige van mijn projectbestanden bestandsnamen door de software worden gegenereerd waar deze tekens in voorkomen (bij Evernote backups, Logic audiofiles en nog meer) Daardoor kan ik deze projecten niet in Stack opnemen. Dropbox kan wel met deze tekens overweg.

Het zou erg fijn zijn als dit toegevoegd kan worden

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
djstomp 15 januari 2020 (#3981)

Het is nu inderdaad wel heel erg my way or the highway. Wat een prima oplossing zou zijn is dat er een mogelijkheid is om een te kiezen welke genegeerde bestanden wel wordt toegestaan.

0
jeroenbossss 2 oktober 2019 (#3588)

ja echt een gemis!

0
jr212 3 september 2019 (#3482)

hetzelfde voor verborgen bestanden

0
ghan 12 december 2018 (#2373)

Dit probleem speelt ook bij bestandsnamen met een dubbele punt : of een dubbele quote " heb ik gemerkt - op Linux en Mac is dat allemaal volstrekt geldig. Dat ze niet mee-gesynchroniseerd worden vind ik tot daar aan toe maar dat ze stilzwijgend genegeerd worden vind ik wel slecht.

Ik zie nu op mijn synology bv. een dikke groene OK, terwijl er gewoon bestanden ontbreken op Stack. De vraag is natuurlijk wel waar het probleem precies zit, is het de synology sync-client die iets verkeerd doet, of zit het aan de server kant - zou dit best eens willen onderzoeken.

0
reaver56 2 maart 2018 (#850)

Windows en Linux kunnen allebei al niet met die tekens omgaan... volgens mij is Apple de enige. Als er dus programma's zijn die bestanden/mappen maken met die karakters erin vind ik dat persoonlijk meer een fout van die programma's