Wachtwoord beveiliging van mappen op een stack opslag

Hallo,

Ik ben zeer tevreden over de diensten die jullie aanbieden! Nu had ik het idee dat de mappen op het stack account maar door een enkel wachtwoord beveiligd zijn (het hoofd-wachtwoord)

Is het misschien een goed idee om een knop aan de zijkant van het folder structuur te hebben (tijdens geselecteerd) en dat je dan ieder mapje naar jou wens een wachtwoord zou kunnen geven? (zodat je zelf, indien gewenst, je beveiliging nog wat kan opschroeven)

Met vriendelijke groet, Bradley Methorst

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Felix Smit Admin 8 februari 2022 (#7526)

@flyingjack als je schijfencryptie inschakelt voor de schijf waarop je gevoelige data staan, dan heeft een kwaadwillende geen toegang tot de data daarop; daarvoor hebben ze jouw wachtwoord nodig en die weet als het goed is alleen jij. Zo niet, dan is er een ander probleem ;)

0
Felix Smit Admin 8 februari 2022 (#7523)

@bettersoftwaredeveloping, @bureauha, @wesley0610, @wassenaarinterieurmakers waarom is het verdelen van de data over verschillende gebruikers geen oplossing? De gebruikers op een STACK hebben namelijk geen enkele toegang tot elkaars data.

0
wassenaarinterieurmakers 24 december 2020 (#5163)

Zie dat mijn datum niet goed staat. Dit bericht is van 24 december 2020.

Groet Jeroen

0
wassenaarinterieurmakers 24 december 2020 (#5162)

Goedendag, zijn er al genoeg meldingen binnen gekomen om het extra wachtwoord per map toe te voegen? Het is wel echt iets wat mist in stack, vooral omdat het juist bedoeld is voor meerdere mensen om mee te werken. Hoor graag wanneer deze functie is toegevoegd.

Groet Jeroen

0
bureauha 11 juli 2020 (#4553)

Is hier al wat op bedacht? Of kunnen de gebruikers van Stack hier binnenkort een oplossing voor verwachten?

0
wesley0610 21 augustus 2019 (#3424)

Als aanvulling hierop misschien de optie van verbergen? Dan is je map beveiligd en niet standaard zichtbaar, en kan je zelf bepalen wanneer een map zichtbaar komt. (extra veiligheid)

0
kreations1 25 april 2019 (#3003)

@flyingjack, Dit zou ik eigenlijk ook wel willen.

Hoe zit het hiermee @transip @Nick Brouwer

1
Nick Brouwer Admin 5 juni 2018 (#1375)

@bureauha

Op dit moment nog niet! Maar wellicht dat in de nabije toekomst wordt toegevoegd :-) Zodra hier meer over bekend is, zul je hier automatisch van op de hoogte worden gehouden.

3
bureauha 5 juni 2018 (#1373)

Beste, wij zijn ook tevreden met de diensten maar zouden ook graag specifieke mappen willen beveiligen met een wachtwoord. Noem bijvoorbeeld een administratie map waar werknemers niet in hoeven te komen. Is dit op een andere manier, via een omweg, wel voor elkaar te krijgen?

Groeten Bjorn.

1
flyingjack 2 juni 2018 (#1360)

Goede middag, Net als vorige schrijver ben ik ook bezorgd over mijn Stack opslag op mijn harde schijf wanneer ik op vakantie ben en overhoopt iemand met mijn pc er vandoor gaat na inbraak en men toch de pc weet te ontsluiten. Is het misschien mogelijk om het Stack icoontje welke zichtbaar is in de verkenner op de een of andere wijze te beveiligen met een paswoord oid? Ik zie graag uw antwoord tegemoet waar voor hartelijk dank en ben ook een voorstander van een voorziening daar in.

0
Nick Brouwer Admin 22 februari 2018 (#811)

@bettersoftwaredeveloping

In principe zijn de mappen en bestanden op jouw STACK alleen toegankelijk met de inloggegevens van jouw STACK. Mocht je je STACK met anderen delen, dan kunnen we ons voorstellen dat sommige gebruikers de mappen zelf ook zouden willen beveiligen.

Op dit moment staat dit echter nog niet op onze roadmap. Wanneer er meerdere gebruikers aangeven dit te wensen (door jouw Idee te liken), is de kans groot dat dit alsnog aan onze roadmap wordt toegevoegd :-)