Kopieer bestanden in Stack webinterface met behoud met datums

Als ik kopieer acties van bestanden uitvoer via de web interface dan worden de bestandsdatums van het originele bestand niet mee gekopieerd Ik zou het persoonlijk erg handig vinden als deze wel mee gekopieerd werden gezien er een kopie gemaakt wordt, niet een wijziging

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Felix Smit Admin 20 juni 2022 (#8327)

@missmoos@keesvanwensen een kopie wordt pas aangemaakt op een later moment, dat is daarom nu de aanmaakdatum daarvan. De datum waarop het origineel is gewijzigd wordt wel mee-gekopieerd. Is dat de datum waarover het hier gaat, of ook de aanmaakdatum? En waarom alleen de web-app en niet de andere manieren om STACK te gebruiken?

0
dannyhaar 2 februari 2020 (#4037)

Dit zou idd beter zijn. +1

1
drbob 3 december 2019 (#3849)

Als ik het goed heb werkte dit correct in de beginfase van STACK en behielden bestanden na uploaden de datum en tijd van het originele bestand. Na een tijdje is dat veranderd in de uploaddatum wat de bruikbaarheid van STACK voor mij aanzienlijk heeft gereduceerd. Je moet nu alles zelf eerst in een containerbestand stoppen voordat je het upload zodat je na downloaden het originele bestand weer kunt uitpakken. Erg onhandig.

In feite worden bestanden verminkt als ze de datum en tijd niet behouden omdat dit vaak genoeg zéér wezenlijke informatie is die onderdeel is van een bestand. Het is een zeer slechte zaak dat je als dienstverlener van een opslag en back-up service de bestanden van je gebruikers in feite systematisch corrumpeert.

Dat DOE je toch niet?

0
jogai 2 december 2019 (#3846)

Niet alleen webinterface, ook via webdav.

0
keesvanwensen 15 april 2018 (#1115)

Mee eens, zou erg handig zijn. Of liever gezegd: dat is nodig, ik zou de dit soort meta data zelf willen beheren.

0
missmoos 25 februari 2018 (#825)

Zelfde! Vooral foto's, deze krijgen nu een datum met 1970. Is dit mogelijk? Graag reactie! @stack