Bug report knop

Idee: Een knop of menu item in elke pagina, waarin je verbeterpunten of bugs kan melden van die huidige pagina. Dit maakt verbeterpunten en bugs communiceren snel en efficient.

Ervaring: Soms zie ik met mijn front-end oog dingetjes die over het hoofd gezien zijn door de developers van TransIP, nu wil ik dat snel melden, zodat niet meer mensen het ontdekken en het opgelost kan worden. Maar hiervoor moet ik door een goed proces heen en laat ik het vaak naast mij liggen.

Oplossing: In "Mijn account" een optie geven om een knop of menu item te tonen op elke pagina. Deze knop of menu item opent een venster waarin je een verbeterpunt of bug kan melden, hierin staat de url van de huidige pagina opgeslagen en misschien een screenshot van de pagina (leuke uitdaging)?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 29 november 2018 (#2311)

@yvandeconinck,

Deze plek is bedoeld om nieuwe feature requests in te dienen en er over te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in onze knowledgebase vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
yvandeconinck 28 november 2018 (#2306)

Beste,

Mag ik u vragen waar ik de oplossong moet zoeken voor deze fout ?

Er is een onbekende fout opgetreden.

Onderwerp 'Factuur-Creditnota' Serverfout: 550 Reactie van server: 550 5.7.1 Our system has detected that this message is likely unsolicited mail (SPAM). To reduce the amount of spam, this message has been blocked. (434bf30FG1z12M5b) Server: 'smtp.transip.email' Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC69 Protocol: SMTP Poort: 465 Beveiligd(SSL): Ja