[Geïmplementeerd] Ondersteunen heic bestanden

Op 6 januari 2020 is ondersteuning voor het HEIC-formaat geïmplementeerd. Als je gebruik maakt van de iOS-app, dan kun je de optie 'Upload HEIC als JPG' uitschakelen als je deze eerder ingeschakeld hebt.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
davevd 29 maart 2020 (#4223)

Wanneer ik direct vanuit de Stack ios app foto’s probeer te uploaden, worden ze nog steeds als .mov bestanden geüpload. Ongeacht of ik ‘ Upload HEIC als JPG‘ aan of uit hebt staan.

Hebben anderen hier ook last van?

0
oschikhof 23 oktober 2019 (#3677)

Dat is behoorlijk jammer. Ik heb nu al tig bestanden op stack staan en deze kan ik dus nog steeds niet zien. Los van het feit dat ik ze niet wil converteren, voel ik er ook weinig voor om ze allemaal opnieuw te downloaden en weer uploaden hiervoor. Shit

1
dezorian 7 oktober 2019 (#3607)

Erg zonde dit, een nieuw stukje conversie software implementeren in plaats van het echte probleem aan te pakken.

1
onnologchies 4 oktober 2019 (#3596)

Eens met de andere feedback, een van de grote voordelen van .HEIC is de grootte van het bestand. Bij een snelle test zojuist zie ik dat het .heic bestand van een foto 661KB is, de door jullie getransformeerde versie is 3,3MB. Dit betekend dus meer storage, bandbreedte, etc. Ik zou graag zien dat ondersteuning wordt gerealiseerd op het .heic format.

2
tuursmit 3 oktober 2019 (#3592)

Dat is dus alles behalve een goede oplossing want omzetten naar jpg is dus een stap terug.

2
yvos 2 oktober 2019 (#3586)

Dank voor de update. Maar het idee is natuurlijk dat HEIC bestanden getoond kunnen worden. Als ik jpg bestanden had willen hebben dan had ik dat op mijn iPhone kunnen instellen als output formaat. Staat er nog iets dergelijks op de planning?

0
rondb65 24 augustus 2019 (#3438)

Heb ik iets gemist of is weergave van Heic nog (steeds) niet mogelijk?

0
cberenschot 26 juni 2019 (#3241)

De instant upload laat de .heic bestanden (IOS) niet als foto's zien. Wanneer komt hier een update voor? We wachten al geruime tijd. Graag reactie svp!

0
oschikhof 17 juni 2019 (#3215)

Jammer dat Stack hier nog op achterloopt

0
kiaverhagen 4 februari 2019 (#2631)

Natuurlijk zou ik het ook handig vinden om de functionaliteit van de .heic foto's gelijk te trekken met .jpg Dus ik ondersteun van harte dit verzoek.

1
Nick Brouwer Admin 23 november 2018 (#2276)

@fkasim

Op dit moment nog niet. Wanneer dit wel het geval is, zal iedereen die deze Feature Request een like heeft gegeven, hiervan op de hoogte worden gesteld.

0
fkasim 22 november 2018 (#2269)

Is er inmiddels al meer duidelijkheid wanneer het probleem verholpen wordt?

0
dezorian 25 september 2018 (#1988)

Voor foto opslag vanuit iPhone is dit onmisbaar! Dropbox ondersteund dit wél...

0
vanderpijl 19 augustus 2018 (#1785)

Dat is toch eigenlijk een 'must have' ? Een belangrijk fundament van de dienst ontbreekt hierdoor. Hoop op snelle aanpassing!

0
joost3058 24 juli 2018 (#1654)

Graag toevoegen. Erg irritant dat HEIC niet wordt ondersteund. Moet toch niet te lastig zijn om toe te voegen?

0
ryclefflobeek 5 juli 2018 (#1555)

DE reden waarom ik mij voor Stack heb aangemeld blijkt niet te werken. Vanaf IPhone 6s foto’s en video’s wegschrijven... Snel veranderen zou ik zeggen! BVD

0
cberenschot 3 juli 2018 (#1541)

Dit is de belangrijkste functionaliteit die ik mis, sterker nog de reden om voor deze app te kiezen. Ik spreek in ieder geval voor mijn (schoon)familieleden, vrienden en collega’s (die allen apple gebruiken) waarvoor ik Stack heb aanbevolen. Erg jammer dat het dan alleen de iphone 6 en ouder ondersteunt. Dus kom ZSM met een update svp!!!

Bvd!

0
lxlngr 23 juni 2018 (#1480)

Ja ik heb deze feature ook gerequest. Wist niet dat er al 1 liep.

0
tilius81 11 mei 2018 (#1239)

Zou zeer handig zijn dit in de volgende versie te ondersteunen aangezien heic de nieuwe standaard wordt voor alle Apple gebruikers.

0
ghoru 7 mei 2018 (#1220)

Dit is zowat de belangrijkste feature die mijn echtgenote en ikzelf op dit moment missen in de Stack App. De Photo's tab is voor ons op dit moment quasi nutteloos en de app wordt enkel maar gebruikt als medium om de genomen foto's en video's snel te backuppen.