Feature Request overzicht

Feature request

UBL facturatie

Hoi

Een UBL formaat toevoegen aan het systeem, zodat de facturatie aan de klant zijn kant ook helemaal automatisch kan en nog minder hoeft te printen.

UBL staat voor Universal Business Language. Het geeft in bestandsvorm de inhoud van een factuur weer. Het is feitelijk niets meer dan een serie afspraken over een digitale gegevensstructuur in een bepaald standaardformaat, welke inmiddels wereldwijd bekend is. Hierdoor kan ieder sofwarepakket dat zich aan dit standaardformaat houdt facturen inlezen waardoor deze automatisch worden geboekt.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
arief03 12 november 2019 (#3773)

Ik zou dit graag ook zien. Makkelijker de facturen in Moneybird importeren.

0
itcan 1 augustus 2019 (#3365)

heel raar dat een bedrijf als transip dit niet ondersteund nog...

0
mdoens 1 mei 2019 (#3018)

verbaast ons ook enorm dat dit zolang hoeft de duren. Data in xml wegschrijven moet voor een bedrijf als transip toch niet zo moeilijk zijn.

0
compleetit 4 maart 2019 (#2787)

UBL zou top zijn! En volgens mij redelijk eenvoudig qua implementatie. Verbaast me eigenlijk dat TransIP dit nog niet heeft.

0
marcussmit 1 februari 2019 (#2610)

Elk boekhoudpakket ondersteunt inmiddels UBL. Sommige zelfs met SimplerInvoicing waardoor de facturen volautomatisch in de administratie worden opgenomen. Ik begrijp de terughoudendheid van Transip (en veel andere bedrijven) niet om UBL te ondersteunen. Het is een relatief kleine moeite, maar je maakt het je klanten zoveel makkelijker.

2
jomegro 23 maart 2018 (#1000)

UBL en SimplerInvoicing zou voor ons ideaal zijn!

5
steenbergendesign 8 maart 2018 (#877)

Het zou mooi zijn als er dan ook ondersteuning komt voor Simplerinvoicing, zodat de facturen direct in ons boekhoudprogramma komen te staan. Met Simplerinvoicing kan je UBL facturen naar het kvk nummer een bedrijf sturen en dan komt het automatisch op de juiste plek aan, als ze aangesloten zijn op Simplerinvoicing.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op