[Geïmplementeerd] ANAME support bij bewerken van DNS

Om Amazon amplify te gebruiken met moet er een aantal DNS aanpassingen gedaan worden. Een daar van is een ANAME record.

Je kan meer informatie erover hier vinden: https://docs.aws.amazon.com/amplify/latest/userguide/to-add-a-custom-domain-managed-by-a-third-party-dns-provider.html

===========================

Update van TransIP:

De ondersteuning van ALIAS records is in September 2021 toegevoegd. Dit is feitelijk hetzelfde type record dat door sommige providers een ANAME-record wordt genoemd. Je kunt dergelijke records nu voor je domeinnamen aanmaken, mits je de TransIP nameservers gebruikt. Zie dit artikel voor meer informatie.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
locktar 4 augustus 2021 (#6307)

Hetzelfde probleem is bij Azure Static Websites... Zonder ondersteuning van ALIAS of ANAME records kan je Azure static websites niet gebruiken...