Cloudlinux os image of licentie rechtstreeks via transip

Ik zie graag de mogelijkheid om cloudlinux os rechtstreeks te installeren op een bladevps zonder dat we daarbij eerst centos moeten installeren om vervolgens via cloudlinux een licentie en een installer te moeten runnen. het zou fijn zijn om een start klare installer te hebben zoals teamblue zusje vime... ook heeft.

Bovendien zou het ook administratief fijn zijn wanneer je duidelijk alle VPS onkosten op 1 plek hebt natuurlijk