Er zijn recent phishingmails verzonden uit naam van TransIP. Hierin wordt vermeld dat je account en diensten geblokkeerd zouden zijn en je je account moet bevestigen. Klik niet op de link in de e-mail. Heb je dit wel gedaan, wijzig dan direct je wachtwoord. Voor vragen kun je een bericht sturen naar onze supportafdeling. Lees meer over phishing in onze Knowledge Base: https://www.transip.be/knowledgebase/artikel/205-wat-is-phishing/

Inloggen of registreren

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Als je op 'Registreren' klikt, accepteer je onze algemene voorwaarden en bevestig je dat je achttien (18) jaar of ouder bent of toestemming hebt van je ouders of verzorgers.