[Geïmplementeerd] ALIAS record ondersteuning in DNS

Ik gebruik nu vaak een andere provider voor nameservers omdat TransIP geen ALIAS ondersteunt. ALIAS maakt het mogelijk om CNAME op de root te gebruiken. Voor uitgebreide uitleg en aanbieders die dit wel ondersteunen zie dit artikel: https://devcenter.heroku.com/articles/custom-domains#configuring-dns-for-root-domains

===========================

Update van TransIP:

De ondersteuning van ALIAS records is in September 2021 toegevoegd. Je kunt dergelijke records nu voor je domeinnamen aanmaken, mits je de TransIP nameservers gebruikt. Zie dit artikel voor meer informatie.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
vecos 2 september 2021 (#6463)

Aub zsm supporten zodat we een apex domain kunnen koppelen in Azure op een goede manier.

0
locktar 4 augustus 2021 (#6310)

Zonder ondersteuning van ALIAS of ANAME records kan je Azure static websites niet gebruiken...

1
alper 10 mei 2020 (#4394)

Ik zou het ook fijn vinden als er een ALIAS of ANAME record mogelijk was zodat ik niet allemaal rare dingen moet doen om mijn domein goed in te stellen.

0
redfeet 4 november 2019 (#3728)

Middels een HA-IP kun je eigenlijk hetzelfde bereiken

0
jelmertsoftware 9 oktober 2019 (#3617)

Het zelfde geldt voor het gebruik van Netlify: https://www.netlify.com/blog/2017/02/28/to-www-or-not-www/