Stack uitbreiden met mediaspeler. Preview ongestoord films kijken

Dat Stack niet voorziet in een mediaspeler is ontzettend jammer, juist omdat Stack zoveel GB aan opslag biedt en daarom uitermate geschikt is voor opslag van vele grotere bestanden zoals b.v. films.

Als ik ergens op een niet thuis locatie op bezoek ben en we praten over onderwerpen die ik ook op MP4 films bij Stack heb staan, juist dan zou het leuk en handig zijn om filmbeelden via mijn tablet (juist kortgeleden o.a. daarvoor aangeschaft) te laten zien en hun bij belangstelling daarvan een link geven voor de hele film. Nu zou ik eerst moeten downloaden van 1 of soms meerdere films wat dan te veel tijd vraagt. Direct een fragment kiezen van het gespreksonderwerp zou dan erg handig zijn. Dit is slechts 1 voorbeeld maar er zijn meerdere te noemen. Ook heb ik nog geprobeerd films geconverteerd naar de extensies .avi en .flv via Stack af te spelen doch ook daarmede krijg ik dezelfde problemen van veelvuldig herhaalde, soms lange onderbrekingen. Ik ben amateur privé gebruiker van Stack en was daar dolblij mee, toen nog niet wetende van de zoals nu blijkt, de beperkingen met films afspelen. Ik begrijp nu gezien de mogelijkheden van Stack dat direct ongestoord films afspelen via Preview niet tot de mogelijkheden behoort en vraag mij af of andere gebruikers daar ook last van hebben en melding van hebben gemaakt. Niet alleen voor mij, maar bij voldoende belangstelling zou Stack kunnen overwegen om alsnog een mediaspeler aan te bieden. Hiervoor zou ik best een redelijke bijdrage willen betalen. Tot slot: Het zou denk ik voor vele Stack gebruikers gebruikersvriendelijker worden als er b.v. in de Stack standaard pagina in het keuze deel van Preview tot Deselecteren een toets komt om films ongestoord af te kunnen spelen. Stack zou zich dan bovenaan de lijst van de beste clouddiensten plaatsen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
wimgroen 5 januari 2021 (#5201)

Je kan rechtstreeks streamen met Kodi in windows en android. Met endroid ook CX verkenner, openen met mx player.

xxxx.stackstorage.com/remote.php/webdav/

Wim Gr

0
bachdus 12 maart 2019 (#2820)

Ik ben in het verlengde van bovenstaande vooral op zoek naar een mediaplayer om mijn iTunes bibliotheek, die ik op Stack heb staan, mee af te spelen op mijn iPhone. Op dit moment kun je steeds slechts 1 nummer afspelen. Ik wil gewoon het hele album afspelen, of een playlist. En dan zonder dat de opslag van mijn iPhone in no time vol zit.

0
tlegters 10 februari 2019 (#2685)

Mediaplayer oké. Maar hier is nog meer behoefte aan preview mogelijkheden voor Office 365 documenten, zodat niet alles steeds gedownload hoeft te worden.

0
eddarode 23 september 2018 (#1979)

Ook ik zou een mediaspeler binnen de Stack app zeer waarderen, tot voor kort kon ik op de iPad wel filmpjes bekijken mits deze waren geconverteerd naar het MP4 formaat maar sinds de laatste iOS update lukt dat ook niet meer helaas. Het kan nog wel in de browser.

0
jacqdep 29 augustus 2018 (#1850)

Helemaal mee eens. Is er geen enkele mogelijkheid om op mijn Android tablet films die ik op Stack heb opgeslagen af te spelen zonder het eerst te moeten downloaden?