Foto's/video's van mobiele apparaten verwijderen.

De STACK app kan all automatisch foto's/video's uploaden.

Nu zou het helemaal mooi zijn als de foto's/video's ook direct van je mobiele apparaat, zoals je smartphone, worden verwijderd. Dit om ruimte vrij te houden.

Zoiets als Google foto's en iCloud kunnen. Opslag vrij maken door items naar de cloud te verplaatsen.

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
edransijn 15 mei 2020 (#4406)

In het verlengde hiervan zou het mooi zijn als net als bij icloud dat je de lokale bestanden van je mac kunt verwijderen, maar dat je nog wel ziet wat er op staat.

0
mruyter3 24 februari 2020 (#4119)

Lijkt me mooie optie om te kunnen synchroniseren. Andere optie die goed is dat bij de import de maak datum van de foto meekomt en dat je de mogelijkheid krijgt om je de foto’s automatisch kan laten instellen op maand en jaar. Sync heeft die optie wel.