Eigen OS installeren op basis van iso

Ik heb een eigen licentie en installatiemedium voor windows server. Ik zou het fijn vinden als de mogelijk er zou komen om die met een BladeVPS te gebruiken. Bijvoorbeeld door je eigen installatie iso te kunnen uploaden, zo maak je het gelijk mogelijk om een ander OS te installeren dan jullie zelf al aanbieden

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
sebastiaanfranken 16 maart 2021 (#5489)

Dit zou voor mij ook een goede uitkomst bieden. Niet voor Windows Server, maar voor RHEL.

0
Matthijs van Beek Admin 10 maart 2020 (#4171)

Voor Windows Server is dit helaas niet mogelijk. Microsoft vereist namelijk licentietechnisch dat wij de leverancier zijn van de licenties voor Windows Server zelf.

0
ajcs 10 maart 2020 (#4169)

en prijstechnisch interessanter

0
catslair 11 december 2018 (#2363)

Zelfs voor de gratis OS'en zou dit een goede uitkomst zijn. Ben momenteel bezig met FreeBSD te installeren maar tot mijn spijt wordt er gebruik gemaakt van een virtueel image zonder kernel, en dus ook geen kernel modules. En dat is een gemis als je e.e.a. wilt finetunen (denk even aan gjournal).

samsonit 1 juni 2018 (#1355)

Zou ik ook een geweldige feature vinden !