Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Afgenomen diensten verlengen

Alle diensten die je bij ons afneemt worden automatisch verlengd, tenzij je deze voor verlenging opzegt. Je loopt dus niet het risico dat je per ongeluk belangrijke diensten kwijtraakt en hoeft het niet aan ons door te geven als je je diensten wilt verlengen.

SSL-certificaten zijn hierop de uitzondering. Deze dienst sluit je af voor een jaar waarna deze zal verlopen. Je ontvangt tijdig een bericht als de verloopdatum van je SSL-certificaat nadert.

Een overzicht van de verleng- en facturatiedata van je diensten kan je altijd terugzien in je controlepaneel. Ga hierbinnen rechtsboven naar je gebruikersnaam en klik op 'Mijn Account'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Diensten' om een overzicht van je diensten terug te vinden.

Het is mogelijk dat je e-mails ontvangt van ICANN, een overkoepelende domeininstantie. Hierin wordt vermeld dat de verlenging van je domeinnaam nodig is. Omdat wij domeinnamen automatisch voor je verlengen, kun je deze berichten negeren.

Heb je een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Matthijs van Beek Admin 22 mei 2018 (#1292)

@timostrating

De keuze voor een betaalmethode heeft daar geen invloed op, aangezien de facturen nog steeds opgemaakt worden. Het betekend niet dat bij iDeal betaling automatisch het geld van een rekening gehaald wordt, maar bij uitblijven van betaling zou wel een incasso traject gaan lopen.

Overigens heb je altijd inzage in wanneer diensten verlengd worden in je controlepaneel op https://transip.nl/cp/account/diensten

0
timostrating 20 mei 2018 (#1284)

Hoe zit het met een betaling via ideal. Ik neem aan dat dat niet magisch opeens ook verlengt kan worden en dat het geld ook automatisch van je rekening wordt gehaalt? of wel?

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op