Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Een e-mailadres instellen

Wanneer je een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket gebruikt, kun je naar wens e-mailadressen aanmaken.

Zodra je een e-mailadres hebt aangemaakt, stel je deze eenvoudig in binnen een emailprogramma naar keuze, zoals Outlook of Thunderbird. Ook kun je het e-mailadres op je telefoon of tablet instellen om zo overal je e-mail te kunnen benaderen. Bekijk je je e-mail liever in je browser, dan is de TransIP webmail bij uitstek geschikt!

In dit artikel vind je een overzicht van handleidingen hoe je jouw e-mailadres bij TransIP instelt in het e-mailprogramma van jouw keuze.


Algemene e-mailinstellingen

Je stelt een e-mailadres in door de gegevens op te geven voor het versturen en ontvangen van e-mail. In het artikel 'De algemene instellingen voor mijn e-mailadres' vind je de gegevens terug die je voor ieder mailprogramma nodig hebt.

E-mail instellen via Windows

De e-mailadressen die je bij TransIP hebt aangemaakt, kun je instellen binnen verschillende programma's voor Windows. Hieronder vind je de artikelen terug om je e-mailadres in te stellen via Microsoft Outlook, Windows Mail en Mozilla Thunderbird.

  E-mail instellen met macOS

  Ook voor Mac-gebruikers zijn er handleidingen aanwezig. Klik op de onderstaande links om te zien hoe je je e-mailadres instelt via Outlook en de Mail app voor macOS.

   E-mail instellen in Gmail

   Om je e-mailadres in Gmail te kunnen benaderen, kun je gebruik maken van het onderstaande artikel.

    E-mail instellen op je telefoon en tablet

    Je hebt je e-mails altijd op zak door je e-mailadres in te stellen op je telefoon of je tablet.

     Webmail

     Je kunt uiteraard je e-mail ook altijd in je browser bekijken met de TransIP webmail. In het artikel 'Hoe maak ik gebruik van de webmail?' lees je hoe je de verschillende functies van de webmail benut.

     Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, neem dan contact op met onze supportafdeling. Je kunt hen benaderen via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.

     Wil je dit artikel met andere gebruikers bespreken, laat dan vooral een bericht achter onder 'Reacties'. 

     Heb je een goed idee?

     Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

     Heeft dit artikel je geholpen?

     Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

     Reacties

     Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

     0
     Nick Brouwer Admin 28 september 2018 (#2006)

     @janplak

     Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

     0
     Nick Brouwer Admin 28 augustus 2018 (#1845)

     @valkaenator

     Deze plek is bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' aan de onderkant van deze pagina te gebruiken.

     0
     valkaenator 28 augustus 2018 (#1843)

     Ik stuur een email vanuit mijn gmail en het komt nooit aan bij de webmail. Mijn berichten komen wel binnen bij de gmail.

     Kom je er niet uit?

     Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

     Neem contact op