Ik wil een nieuw e-mailadres aanmaken

Bij TransIP creëer je eenvoudig e-mailadressen voor persoonlijk of zakelijk gebruik. Om een e-mailadres aan te kunnen maken heb je een domeinnaam nodig met hierop een  E-mail Only pakket of een webhostingpakket. In dit artikel leggen we je stap voor stap uit hoe je een e-mailadres in je controlepaneel aanmaakt.

Heb je al een e-mailadres aangemaakt en wil je deze in het e-mailprogramma van jouw keuze instellen? Kijk dan snel op het volgende overzicht van e-mailhandleidingen. Je kunt je e-mailadres uiteraard ook direct via de TransIP webmail benaderen.

Stap 1

Ga binnen het controlepaneel naar het tabblad 'Domein & Hosting' en selecteer in de linkerkolom het betreffende domein (niet aanvinken). Scroll nu iets naar beneden en klik op 'Jouw e-mail beheren'.

Ga naar 'Domein & Hosting' en selecteer je domeinnaam

Stap 2

Klik op 'E-mailboxen'

Klik op 'E-mailboxen'

Stap 3

Klik op 'E-mailbox aanmaken'.

Klik op 'E-mailbox aanmaken'

Stap 4

Voer hier het e-mailadres in en hoeveel ruimte je er aan wil toewijzen. Vul dan tweemaal een wachtwoord in en klik op 'E-mailbox aanmaken'.

Vul de gegevens van je e-mailadres in en klik op 'E-mailbox aanmaken'

Je e-mailadres wordt nu direct aangemaakt. Het zal enkele minuten duren voordat je het e-mailadres terugvindt in het overzicht 'Jouw e-mail beheren'. Zodra je het e-mailadres hier terugziet, is je e-mailadres actief!

Je e-mailadres is actief

Alle informatie over hoe je jouw e-mailadres kunt instellen, vindt je terug in het overzicht van e-mail handleidingen. Je kunt je e-mailadres ook direct via de browser benaderen met behulp van de TransIP webmail.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je een nieuw e-mailadres aanmaakt met behulp van een E-mail Only-pakket of een webhostingpakket.

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, aarzel dan niet om onze supportafdeling te benaderen. Je kunt hen bereiken via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina.