Een Windows (Mobile) 10 app voor STACK

Hoewel Windows (Mobile) 10 steeds populairder wordt, biedt de software waar wij voor STACK voor een groot deel gebruik van maken (OwnCloud) momenteel nog geen eigen native Windows 10 App. OwnCloud heeft aangegeven ooit te gaan kijken naar de ontwikkeling van een Windows App, maar tot op heden is hier weinig concreets over bekend. Daarom is ook de verwachting dat wij in ieder geval op korte termijn niet een dergelijke App zullen kunnen gaan aanbieden.

Hoewel uiteraard niet helemaal hetzelfde als een native App, is de Webinterface van STACK wel volledig responsive en te gebruiken in de browser van je Windows Device.

Heb je een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

0
Nick Brouwer Admin 26 maart 2018 (#1011)

@romati

Leuk om te horen dat je je alvast op STACK aan het oriënteren bent!

Als je op zoek bent naar synchronisatie, dan gebruik je de desktopapplicatie. Deze synchroniseert op gelijke wijze als Dropbox.

De webinterface is via de browser te benaderen, hiermee kun je bestanden direct naar STACK uploaden om deze overal te kunnen benaderen. Hier vindt echter geen synchronisatie plaats.

Deze plek is overigens bedoeld om over dit artikel met andere gebruikers te discussiëren. Mocht je het antwoord op je vraag niet in dit artikel terug kunnen vinden, dan helpen onze helden van support je hier graag bij! Je kunt hen benaderen door de knop 'Neem contact op' onder dit artikel te gebruiken.

0
romati 24 maart 2018 (#1003)

Ik heb nog geen invite maar ter oriëntatie wil ik weten hoe je op je pc de Webinterface kunt gebruiken om bestanden toe te voegen zoals bijvoorbeeld van Word. Hoe kun je synchroniseren? Werkt het dan hetzelfde als Dropbox?