Hulpartikel overzicht

Hulpartikel

Wanneer wordt een bestelling opgeleverd?

De oplevering van je bestelling hangt af van de soort diensten die je besteld hebt.
 

 • Webhostingpakketten worden direct opgeleverd; je kan gelijk beginnen met uploaden.
   
 • Bij domeinen hangt de verwerkingstijd af van de extensie. Meer informatie hierover kan je vinden in het artikel 'Hoe lang duurt de verhuizing van mijn domeinnaam?'.
   
 • Een VPS of een VPS AddOn wordt direct opgeleverd.
   
 • De oplevering van SSL-certificaten verschilt per type certificaat. Voor een Domeinvalidatie-certificaat kan dit binnen 1 uur geregeld zijn. Omdat de validatie van een Uitgebreide validatie'-certificaat meerdere validatiestappen vereist, kun je voor dit type certificaat rekening houden met een oplevertijd van enkele dagen.
   
 • STACK wordt ook direct opgeleverd, zodra een geldige invitecode is ingevoerd voor een aanvraag. Het verkrijgen van een invitecode kan wel enige tijd duren. Vanaf 25 april 2018 is het echter niet meer mogelijk om een nieuwe invitecode aan te vragen.
 • Let op: Om veiligheidsredenen kijken wij sommige bestellingen handmatig na. Wij zullen je per e-mail altijd informeren als een bestelling (nog) niet doorgevoerd kan worden.
   
 • Wanneer je onverhoopt een domeinnaam of webhostingpakket dubbel hebt besteld, zal ons systeem dit direct herkennen en de bestelling éénmaal doorvoeren. Domeinnamen zijn namelijk uniek en kunnen niet vaker dan één keer worden geregistreerd. Je kunt daarnaast maximaal één webhostingpakket aan een domeinnaam koppelen.

  Diensten waarvan je wel meerdere kunt bezitten, zoals een VPS en VPS-AddOns zijn wel 'dubbel' te bestellen. Wees daarom alert bij het plaatsen van bestellingen.

  Mocht je per ongeluk een dubbele bestelling hebben geplaatst, neem dan contact op met onze supportafdeling via de knop 'Neem contact op' aan de onderzijde van deze pagina. Zij zullen voor je nagaan of de bestelling kan worden teruggedraaid.

Heb je een goed idee?

Stuur jouw idee in! Met genoeg stemmen komt jouw idee op onze wishlist!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maak een account aan of log in om een beoordeling achter te laten.

Reacties

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen.

Kom je er niet uit?

Ontvang persoonlijke hulp van onze supporters

Neem contact op