Welcome to transip.be - the Belgian version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven

allaboutthemusic.be  allaboutthemusic.be|

Registreer direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

DNS-Beheer in eigen hand

We besloten lang geleden al dat we DNS-beheer liever in eigen hand hebben. Uit dat besluit is TransDNS ontstaan. Met TransDNS bepalen we zelf hoe we de DNS van meer dan 950.000 domeinnamen beheren. TransDNS is dan ook al jaren de betrouwbare backbone van onze nameservers.


Wijzigen wat je wil

Via jouw controlepaneel kun je de DNS voor al je domeinnamen gemakkelijk beheren. Vanzelfsprekend zijn alle wijzigingen die je doorvoert volledig gratis. Door TransDNS worden je gewenste veranderingen realtime doorgevoerd in onze nameservers, waarna de DNS wereldwijd zal propageren binnen 24 tot 48 uur.

Krachtig controlepaneel

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Beveiligd met DNSSEC

TransDNS is het fundament voor onze implementatie van DNSSEC, een security-uitbreiding op het DNS-protocol. Meer dan 500.000 domeinnamen ondertekenen met DNSSEC was een uitdaging die we met plezier aangingen. TransDNS zorgde ervoor dat we als één van de eerste domeinproviders in Nederland al onze domeinnamen ondertekend hadden. Inmiddels zijn we één de grootste DNSSEC-provider ter wereld. Met third-party oplossingen hadden we dit nooit zo snel kunnen realiseren. Meer informatie over DNSSEC? Op de platform dnssec.nl blijf je op de hoogte van al het nieuws.


DNSSEC check voor jouw domein

Benieuwd of jouw website of domeinnaam correct beveiligd is met DNSSEC? Doe direct een simpele test op de website van internet.nl! Voor een uitgebreide DNS check kan je ook de website van SIDN gebruiken of DNS VIZ.

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de uitgebreide Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base