Welcome to transip.be - the Belgian version of TransIP. For our international website please visit: www.transip.euNiet meer weergeven

allaboutthemusic.be  allaboutthemusic.be|

Check direct je gewenste domeinnaam Controleer meer domeinnamen door op enter te drukken
Check
 

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Verhuis je domeinnaam naar TransIP

Op zoek naar een geschikte plek om jouw domeinnamen onder te brengen? Look no further. Bij TransIP staan ze goed.


Domeinnaam verhuizen

Hoe verhuis je jouw domeinnaam? Vul simpelweg je domeinnaam in de domeinchecker in en klik op de knop Verhuizen. Het proces wijst zich verder vanzelf uit. Indien nodig kan je de verhuiscode invullen en kan je een webhostingpakket bestellen. Zo zet je de verhuis direct in gang. Vraag je je nog af waarom je jouw domeinnaam zou verhuizen naar TransIP? Keep reading!

DNS-instellingen en nameservers zelf beheren

Je kunt via het controlepaneel bijvoorbeeld te allen tijde je nameservers en DNS-instellingen aanpassen. Het controlepaneel heeft een responsive design en werkt dus ook prima via je smartphone of tablet. Zo hou jij overal en altijd de volledige controle over je diensten.


Technische supportafdeling

De supportafdeling is slechts enkele klikken van je verwijderd en staat klaar voor al jouw vragen. Via de knop 'Contact' in je controlepaneel stel je direct een nieuw bericht voor onze supporters op en kan je al jouw vragen, opmerkingen, complimenten of juist je zorgen met ons delen.

TransIP API

Met onze API heb je alle vrijheid om gebruik te maken van onze domeindiensten. Wil je bijvoorbeeld van 15 domeinen tegelijk weten of ze beschikbaar zijn, of juist de WHOIS-gegevens van een domein opvragen? Geen probleem! Je schrijft een scriptje en vraagt in no-time deze informatie op. Jij bepaalt hoe je onze diensten gebruikt: van Ruby library tot het automatisch opschalen van je VPS. Met de TransIP API heb je de vrijheid en volledige controle.


Doorstuurservice

Met de Doorstuurservice laat je jouw domein exact uitkomen op de website van jouw keuze. Zorg er ook voor dat mensen die een typfoutje maken op jouw website uitkomen. Een slimme truc als je een .be-domeinnaam hebt is bijvoorbeeld om de .ML-variant hiervan te registreren. Op die manier komen ook de mensen die een typfout maken toch nog op jouw website terecht.

Keuze uit 450+ extensies

Laat je creativiteit de vrije loop en kies jouw ideale domeinextensie!

Filter op tags:

* Actietarief geldt voor het 1e jaar.

Zorgeloos domeinbeheer

Wij zorgen ervoor dat je standaardinstellingen altijd goed staan.

BEKIJK DEMO ACCOUNT

Hulp nodig?

Tips, tricks & tutorials vind je in de uitgebreide Knowledge Base.

Ontdek de Knowledge Base